ER LAC za parket A+B 1L+1L

Osobine i namena: ER LAC za parket A+B 1L+1L je dvokomponentni lak za parket na poliuretanskoj bazi namenjen za drvene podove. Kada se nanese daje jednu veoma sjajnu površinu sa veoma dobrim mehaničkim svojstvima. Veoma je tvrd, tako da izdržava trenje i ne puca a istovremeno ima i veliku elastičnost. Veoma je otporan na hemijske uticaje a ne škode mu tečnosti za čišćenje. Zadržava sjaj tokom dugog niza godina.
Odnos mešanja: 1A:1B
Razređivanje: Proizvod je spreman za upotrebu. Ako je potrebno razređuje se sa 5-10% razređivača. Vreme sušenja: na prašinu 1 sat; na dodir 3 sata; potpuno sušenje 12 sati.

Način rada: : Dve komponente se dobro umešaju. Četkom nanosimo prvu ruku na površine na koje smo već naneli podlogu ASTARI ER LAC. Nakon 24 sata nanosimo drugu ruku, poštio prethodno lagano izbrusimo površinu. Tokom nanošenja laka prostorije treba da se provetravaju što je moguće više.

Detalji proizvoda

  • Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne sme se koristiti ispod +5°C.

  • Potrošnja: 7-8 metara kvadratnih/litar u 3 sloja

  • Rok upotrebe i skladištenje: Naznačen na ambalaži. Čuvati u zatvorenoj i neoštecenoj ambalaži, u suvoj i provetrenoj prostoriji.


  • CENA:

    1.850,00 RSD