ECOTHERM termoizolacioni premaz protiv buđi 1l

Osobine i namena: Eco Therm protiv buđi je ekološki premaz bez neprijatnih mirisa koji je namenjen za nanošenje pre krečenja na unutrašnjim zidovima radi prečavanja pojave buđi. Glavni sastojak su nano čestice koje omugućavaju da hladan zid postane topla površina na kojoj neće doći do pojave kondezacije vodene pare, a samim tim i do uslova za stvaranje buđi. Zidovi premazani EcoTherm-om mogu da budu i do 5 C topliji od drugih zidova.To omogućava da i u ekstremnim uslovima vlage(kupatila,kuhinje…) neće doći do kondenzacije i buđi.

Način rada: Zidovi moraju da budu potpuno suvi i čvrsti. Mehanički očistiti zid od buđi. Odstraniti sve trošne delove i dezinfikovati sredstvima koja otklanjaju buđ. Kada se to završi naneti Prajmer za EcoTherm (u zavisnosto od poroznosti zida naneti 1-2 sloja i sačekati 12 sati da se osuši.

EcoTherm dobro promešati. Priprema zida i nanošenje EcoTherm-a uraditi najmanje 20 cm šire od zahvaćene površine. Nanosi se u dva do tri nanosa sa vremenskim razmakom od 4 sata. Potrebno je postići debljinu od 0,7-1,0 mm premaza. Kod kritičnih površina obavezno naneti tri sloja sa ukupnom debljinom 1,0 mm radi prave zaštite. Obavezno dobro sušenje 24-48 .sati i nakon toga možete nastaviti sa krečenjem dekorativnim bojama. Preporučujemo visoko-pokrivne boje za krečenje.

Detalji proizvoda

  • Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +20°C do +25°C.

  • Potrošnja: 1m2/lit.

  • Rok upotrebe i skladištenje: Naznačeno na pakovanju.


  • CENA:

    1280,00 RSD