LIGNOLUKS extra A+B 1.5L+1.5L

LIGNOLUKS extra

Osobine i namena: Lak za parket Lignoluks Ekstra je bezbojni poliuretanski dvokomponentni premaz visokog sjaja za lakiranje parketa i ostalih elemenata od drveta u enterijeru. Namenjen je za lakiranje parketa, brodskog poda, lajsni, drvenog stepeništa i sličnih drvenih elemenata u enterijeru. Lak za parket Lignoluks Ekstra pruža dugotrajnu zaštitu, otporan je na habanje, vodu i sredstva za čišćenje. Veoma lako se čisti i održava. Parketu daje visoki sjaj. Poslednji sloj se suši za 72 sata, na 20°C.

Način rada: : Komponente A i B treba sastaviti u zapreminskom odnosu A : B = 1 : 1. Lak se nanosi specijalnim valjkom sa kratkim dlakama od mikrofibera ili četkom na prethodno pripremljenu podlogu (hoblovanje, brušenje, čišenje) u tri sloja sa međuslojnim brušenjem, ili u dva sloja nakon nanošenja Lignoluks osnovnog laka za parket. Vreme upotrebljivosti smeše je 12 sati. Sušenje izmedu slojeva je 24 sata, na 20°C.

Detalji proizvoda

  • Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne sme se koristiti ispod +5°C.

  • Potrošnja: Jedna garnitura (1,5 l "A"+ 1,5 l "B") dovoljna je za lakiranje 10 – 12 m2 u 3 sloja.

  • Rok upotrebe i skladištenje: Rok trajanja 12 meseci u originalnoj ambalaži u zatvorenoj prostoriji na temperaturi do +30°C.


  • CENA:

    3.090,00 RSD