MAXIKOL KP lepak za parket 1/1

MAXIKOL KP

Osobine i namena: MAXIKOL KP upotrebljava se za lepljenje svih klasičnih parketa i svih drvenih prefabrikanata sitnog formata za betonske, drvene i slične podloge.

Način rada: Površina mora da bude čista, čvrsta, suva, otporna na pritisak, očišćena od prašine, slabo vezanih delova i masnoća. Neravne podove potrebno je izravnati SAMOLIV-om. Pre nanošenja lepka, površine je potrebno grundirati odgovarajućim MAXIKRIL prajmerom, u zavisnosti od stanja površine. Zbog vremena sušenja lepak ne nanositi na površinu veću od 1-2m², pre polaganja parketa. MAXIKOL KP je pripremljen za upotrebu. MAXIKOL KP nanositi nazubljenom lopaticom. Na naneseni lepak položiti parket i dobro pritisnuti. Prohodnost se ostvaruje nakon 24 časa. Dalja obrada parketa, brušenje i lakiranje, može se vršiti najmanje 5 dana nakon lepljenja.

Detalji proizvoda

  • Radna temperatura: radna temperatura vazduha, podloge i parketa treba da bude od +15°C do +25°C; najniža radna temperatura je 12°C.

  • Potrošnja: 0.8-2.0kg/m², u zavisnosti od pripremljenosti podloge i načina nanošenja.

  • Rok upotrebe i skladištenje: 12 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti.


  • CENA:

    250,00 RSD