TERMOPREMAZ za zidove 750ml

Termopremaz

Osobine i namena: StopKondenz je premaz na bazi lateksa. Sadrži čestice mineralnog praha koje imaju osobinu da upijaju toplotu iz prostorije i kasnije je emituju radi zagrevanja hladnih površina. Površina koja je obrađena ovim termopremazom toplija je do 5°C od one koja nije premazana.

Način rada: Ne zahteva prethodnu podlogu, a može se nanositi i preko stare boje koja se ne ljušti. Površine koje je zahvatila buđ treba dezinfikovati sredstvom protiv buđi. Nanosi se (bez razređivanja) u dva sloja četkom ili valjkom. U kritičnim situacijama preporučuje se nanošenje i trećeg sloja. Prvi premaz treba da obezbedi potpuno pokrivanje površine i minimalnu debljinu sloja. Drugi premaz naneti nakon 4 sata. Posle još 4 sata naneti treći premaz tako da ukupna debljina sloja premaza iznosi oko 1mm.

Kada se površina potpuno osuši može se prefarbati standardnim disperzionim bojama.

Detalji proizvoda

  • Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +5°C do +25°C.

  • Potrošnja: U 2 premaza bez razređivanja potrošnja je 0,7 lit/m². U 3 premaza potrošnja je 0,9 lit/m². Kada je razređen sa 10-15% vode radi lakšeg nanošenja, obavezno se nanosi u tri sloja, uz potrošnju 0,7 lit/m².

  • Rok upotrebe i skladištenje: Naznačen na ambalaži.


  • CENA:

    1450,00 RSD